Fredag!

Var i stallet vid halv sju imorse för att släppa ut hästarna och hinna mocka en del innan det var dags att bege sig mot Globen med mamma. 
Det var mysigt att vara där igen, det är alltid något speciellt med att vara där! Och julkänslorna börjar faktiskt komma! 

Inne på mässan var det mest bara folk, som alltid.. Men jag hittade ett fint vitt schabrak som jag lämnade in på brodyr. Det är ju dags för kungen att få ett fint! 
Annars hittade jag faktiskt ingenting.. Det blir något varv även imorgon och på söndag, men det känns nästan enklare att handla någon annan gång! 

Har även hunnit rida Milano och det kändes ganska bra idag. Kommer på mig själv med att sitta och småhålla i honom, för ingen anledning alls och då är det fan inte konstigt att han tjurar ur ibland..! Jag älskar att jag är så himla hård mot mig själv, för det har verkligen fått mig att hela tiden analysera varje situation och förstå att det alltid, alltid, alltid är jag som måste bli tydligare med vad jag vill!! 

Hann även med lite mys med Madde och Maggan i stallet!

Nu sitter jag i soffan framför idol och väntar på att bakpotatisen ska bli klar. Mysigt värre!


Trött chey!

Jag och Anna har nu bestämt att vi bara pratar engelska på jobbet med varandra, eller vi smsar på engelska också! Snacka om att man blir trött i huvet.. Jag är ju van att anstränga mig kroppsligt men inte behöva tänka så värst mycket. Så har slocknat som en sten varje kväll! 

Milano känns bättre och bättre för varje dag. Kul! 

Krabban har fått fram skor på och nu har han varit så sjukt duktig i veckan så idag fick han en välförtjänt vilodag och imorgon ska han springa på lina.

Bettan snorar som sagt, men skrittas. 

Och all andra hästar är väldigt pigga och glada!! 

Igår var jag och Andreas och kollade på Jonas Gardell - Mitt enda liv och det var så jäkla bra! Mysigt att göra något med mannen i mitt liv också, annars hamnar vi ju lätt bara i soffan som två pensionärer.. 

Nej nu ska jag sova, imorgon och resten av helgen väntar Globen. Äntligen!




Nu får det väll för fan räcka!

Jag är så trött på snor. Och var. Som bara forsar ur min stackars hästs näsa. Det luktar död om henne. Ingen vill vara i närheten, inte ens jag. 
Nu får vi sätta in antibiotika samtidigt som hon fortsätter på slemlösande och så får vi helt enkelt hålla tummarna för att det blir bra. 

Jag orkar inte alls med det här längre. Jag orkar inte ha en sjuk häst. Det är så jävla tråkigt och för tillfället känns allt så jädarns hopplöst...

Nej, två veckor till av illaluktande snor bestämde jag mig nu för att det får bli. Inte en dag längre. Älskade lilla häst!




Nystart

Det har hänt mycket sen sist.
Det har varit några otroligt tuffa veckor och inget har varit som det ska. Men nu börjar allt ordna upp sig iaf! 
Har tävlat årets sista tävling, ridit ut på krabban flertalet gånger helt utan problem och har även hunnit med en semestervecka i Dubai och i lördags gjorde jag och Angelica Stockholm osäkert. 

Men nu är vardagen tillbaka och det känns verkligen skönt! Även om det hunnit bli lite väl kallt tycker jag. Och vi ska inte tala om hur mörkt det är..!

Idag stod ytterligare ett besök hos Torbjörn för Bettan. Fyra tänder med frakturer på höger sida.. Vad det nu kan bero på är ingen som vet. En tand har vi ju tagit i tu med, men det visade sig att det inte var den, eller bara den som spökade. Så idag tog vi tag i nästa och det verkar verkligen vara "rätt" tand. Så nu hoppas vi att det blir bra!! 
Jag tycker så otroligt synd om Bettan, det kan inte vara roligt att gå runt med bihålsinflammation och känna denna otroligt äckliga doft hela dagarna... Hon har ju lixom varit dålig i tre månader nu.. Så nu känns det som att det måste bli bra. Hon har ju fått vila och ta det lugnt lite väl länge nu, så alla muskler som hon äntligen byggt upp har tinat bort och jag känner mig rätt sugen på att få börja rida henne igen! 

Nu på kvällen har jag dessutom hunnit rida Milano. Han har ju vilat i nästan två veckor nu och han var rätt pigg. Red väldigt mycket grundridning idag, rund låg form och stämde av att han lyssnade ordentligt. Han kröp ihop lite väl mycket i formen och släppte ryggen emellanåt, så det fick vi jobba på! 
I slutet så skulle vi göra lite öka/minska i trav och då duttade jag till en gång med spöt för han skulle ta i med bakbenen och då knöt Milano knut på sig själv och jag flög ur sadeln och då bockade han en gång till och försvann under mig. Så jag flög som en liten vante och lyckades dock göra en volt i luften och landade på sidan. Milano blev nog lika paff som jag! 
Bara upp i sadeln igen och göra om och göra rätt och då gick det lite bättre..! Haha! Milano var lite vild idag, men annars så tyckte jag att det kändes okej efter vintervilan. Nu ser jag verkligen fram emot en vinter full med träning, nu ska vi ju klättra några steg och planen är att slippa harva runt i la nästa år. Så nu ska det tränas skolor och byten för hela slanten. Jag ser fram emot ett hårt arbete med denna underbara kung!!

Nu kryper jag ner i soffan med arthe framför Jenny Strömstedt och ska sen parvla mig till sängen. God natt!

RSS 2.0